El regidor delegat de l’Àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de Gandia, Ferran Martínez, ha acompanyat aquest matí el president de la Cooperativa de comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo, en la presentació d’una nova edició de la campanya “Botigues al carrer”. Els comerços, tant associats com no, trauen els seus productes al carrer buscant aproximar-se als seus clients.

“L’acció també té la finalitat d’afavorir el remat de temporada i la liquidació dels estocs dels comerços, tot i que donada la nostra climatologia els productes es poden continuar utilitzant”, ha assegurat Izquierdo.

Després de l’èxit d’edicions anteriors, tant per part dels clients com dels comerciants, s’amplia a dos dies (a l’igual que s’hi va fer al febrer), el divendres 20 de setembre i el dissabte 21 de setembre.

“Com també és habitual, l’Ajuntament hi col·labora oferint 2 hores gratuïtes d’aparcament al pàrquing del Centre Històric”, ha recordat Martínez. A més, els comerços associats disposen de tiquets d’aparcament gratuït per tal de regalar als seus clients per compres, tant del Centre Històric com de l’aparcament del Prado, amb la qual cosa aparcar hi pot resultar gratuït.

Finalment, cal destacar que cada any són més els comerços que s’hi sumen a la campanya.