El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha presentat la tercera de les 9 fires temàtiques programes a Fira Mercat Gandia per a enguany. Espai Moda es desenvoluparà del 7 al 9 de novembre al Mercat Municipal del Prado. Hi participen 16 botigues de Gandia que cobreixen tot el ventall de moda d’home i dona: casual, festa, nit… L’horari serà: dijous, de 19 a 21h i de divendres a dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

 

Paral·lelament s’hi ha programat 8 passarel·les de moda amb una representació de les tendències de la temporada tardor-hivern: el dijous, a les 19.30 h, divendres i dissabte a les 18 h, 19 h i 20 h. Dissabte hi haurà una desfilada matinal a les 12.30 h.

 

El departament de Comerç treballa en un Fira Mercat ‘outlet’ per al final de la temporada tardor-hivern. Un model, fira d’apertura i tancament de temporada, que es busca extrapolar a altres fires temàtiques o sectors.

 

“Els ingredients de l’èxit estan a l’esdeveniment programat, però això creguem que serà una altra experiència amb magnífic resultat. Els comerços hi porten el millor de les seues botigues. De fet, ho plantegen com a llançament de la temporada”.

 

D’altra banda, Martínez ha fet un balanç de Mercat de les Flors, el tradicional mercat de Tots Sants, que es va desenvolupar del 29 d’octubre a l’1 de novembre, dins i fora de l’espai de Fira Mercat Gandia. S’hi van apropar al voltant de 5.000 persones.