El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha presentat aquest matí una nova edició de Fira Mercat Gandia. La cinq   uena de les 10 fires temàtiques estarà dedicada a “Xicotets Esdeveniments” i es desenvoluparà del 21 al 23 de novembre, al Mercat Municipal del Prado. Obrirà dijous de 19 a 21 h. La resta de dies, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

“Es tracta d’un nou canvi de registre i va dirigida a l’organització de celebracions infantils, com ara aniversaris, batejos, comunions… Totes les qüestions necessàries. S’hi han involucrat 18 expositors, majoritàriament de Gandia. Esperem que siga atractiva per a la gent”, ha assegurat Martínez.

Així, s’hi mostraran productes i serveis al voltant de l’organització de celebracions infantils:

  • Vídeo i fotografia (nounats, bebès, infantil, primera Comunió…)
  • Pastissos i Taules de Dolços (rebosteria especialitzada, decoració d’esdeveniments).
  • Moda Infantil (Arca i Gandibebé, moda bebè, infantil, models primera Comunió…). Amb una desfilada prevista per al divendres 22 de novembre, a les 19 h.
  • Animació (personatges infantils, animadors, entreteniment, unflables).
  • Regals esdeveniments (detalls naixements i regals comunió).
  • Espectacles (música esdeveniments, disc-mòbil, photocall…)
  • Maquillatge (per a celebracions).
  • Disseny gràfic (invitacions, detalls, regals…).

 

Prova superada amb èxit

 

D’altra banda, el regidor de Comerç ha mostrat la seua satisfacció pels resultats de Fira Mercat – Salut i Consells, que es va desenvolupar la setmana passada i que va tindre més de 3.700 visitants. “Una satisfacció, perquè era una fira atípica i nova. Cal agrair l’esforç dels farmacèutics de Gandia per mostrar els seus serveis i productes, a més d’un ampli ventall d’activitats”. Un altra dada positiva és que es recupera el percentatge de visitants de fora de Gandia (30%): 17,31% (resta de la Safor) i un 11,94% (altres comarques).

El valor precisament d’aquesta fira ha sigut la qualitat. I així ho demostren les més de 2.600 proves de diagnosi que s’hi van realitzar: Nutricional (100); retorn venós (200); Colesterol (800); Tensió arterial i glucosa (1.500)…

De nou, s’hi va obtindre una puntuació excel·lent per part de visitants i expositors, un 9 sobre 10.

 

Prepara’t el Nadal

 

Per cert, que Martínez ha avançat que hi haurà una nova fira, no prevista, per a la pròxima setmana, que en un principi estava buida per preveure i esmenar possibles imprevistos sorgits al llarg de les cinc mostres. Es tracta de “Prepara’t el Nadal”, una fira decorativa de les festes d’hivern. Del 28 de novembre a l’1 de desembre.

Per tant, quatre de les sis pròximes fires temàtiques previstes abans que acabe 2019 giraran al voltant del Nadal: “Prepara’t el Nadal”, “Fira del Regal”, “Mercat d’Artesania” i “Dolç Nadal”. Finalitzarà i començarà l’any amb el “Mercat d’Art”.