Hui s’ha celebrat una nova reunió del Pla Edificant per al CE Especial Enric Valor amb Josep Alandete, Vicealcalde de Gandia i Regidor d’Urbanisme, Carmen Fuster, Regidora d’Educació, representants de la Junta Directiva del col·legi, representants de l’empresa redactora del projecte, Xúquer Arquitectura e Ingeniería S.L., i Pepe Colomar i Carmela Banyuls, tècnics del Departament d’Urbanisme, encarregats del Pla Edificant.

L’empresa redactora del projecte, Xúquer Arquitectura e Ingeniería S.L., ha presentat la seua proposta del projecte d’actuació a la Junta Directiva del CE Especial Enric Valor per tal d’intercanviar impressions a l’hora d’abordar el projecte definitiu, que serà lliurat abans del 2 de gener.

La Junta Directiva del Col·legi Especial Enric Valor ha manifestat la seua satisfacció amb la proposta presentada per part de l’equip redactor, fent especial èmfasi amb l’ampliació dels espais de cuina i menjador que guanyarà el centre amb l’ampliació del Pla Edificant.

Una vegada entregat el projecte definitiu es passarà a revisió tècnica i posteriorment a contractació per a licitar-ne la construcció, que té un termini de 6 a 9 mesos d’execució en els quals s’intentaran causar les menors molèsties possibles per poder compaginar el procés d’intervenció amb l’activitat escolar, traslladant les actuacions de major envergadura als mesos d’estiu.

Des del govern municipal han mostrat la seua satisfacció i alegria per seguir avançant amb determinació amb l’Edificant, que no para i és una prioritat per al govern local i per al Botànic, que invertirà 23 milions a la nostra ciutat.