El Vicealcalde i president de la Junta de Districte del Centre Històric, Pep Alandete, acompanyat dels representants del Grup de Danses Brials i Postisses de GandiaPaqui Escrivà i Miguel Cebolla, han anunciat aquest matí la recuperació de la tradició de cantar nadalenques valencianes al carrer. Concretament, demà dissabte 21 de desembre, de 18.30 h a 21 h, recorreran els carrers dels Centre Històric, des del Centre Social (plaça rei En Jaume I).

“És una iniciativa que naix en part de l’associació i en part de la junta de districte, que organitzem activitats de recuperació de tradicions culturals valencianes com ara la Dansà del Centre Històric, a l’octubre. Aquesta nova acció voldríem que també fora acollida pel veïnat del barri i tota la ciutat”, ha assegurat Alandete.

“Portem dos mesos assajant amb molta il·lusió. Hi durem la indumentària valenciana d’hivern amb fullets amb les lletres de les cançons perquè qui ho desitje puga acompanyar-nos cantant”, ha explicat Escrivà.

El músic Cebolla ha triat un repertori molt conegut perquè siga molt participatiu i s’acompanyarà d’instruments com la guitarra, l’acordió, percussió, panderetes…