El regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez Mendoza, i el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Salvador Femenia, juntament el coordinador, Batiste Pons, han presentat el primer catàleg digital d’ empreses del sector tecnològic i digital de la comarca de La Safor.

Aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament, a través de l’Urbalab Gandia, i la Mancomunitat, en el marc de l’Acord Territorial de la Comarca de La Safor fa un any, té com objectiu “fer visible l’oferta de serveis de les empreses de la comarca que treballen en l’àmbit de la transformació digital i fer-la extensible entre els potencials clients d’altres sectors d’activitat, ajudant-les en la promoció i major visibilitat, de manera que siga fàcil l’accés als seus productes i serveis”, ha explicat Femenia.

El catàleg és fruit d’una exhaustiva llavor de recopilació d’aquestes empreses a escala comarcal i de reunions amb les mateixes, de la qual ha esdevingut la iniciativa de continuar amb aquesta tasca de promoció amb l’organització de la primera fira del sector a Gandia, denominada DigitalGandia prevista per al proper 2 d’abril. Batiste Pons és representant de la comisió organitzadora d’aquesta Fira Digital on es donaran a conéixer els productes i serveis d’aquestes empreses que conformen el catàleg i es presentaran casos d’èxit. Inscripcions a: www.digitalgandia.com.

El catàleg digital del sector NTIC és accesible des de la www.urbalabgandia.com i tracta de reunir i publicar en un únic lloc web, la major part d‘empreses i professionals que constitueixen el sector de tecnologia i digitalització de la comarca de la Safor.

En el catàleg poden participar empreses de diferents temàtiques com empreses d’enginyeria i programari, noves tecnologies, fotografia i audiovisuals, programació informàtica, especialistes en màrqueting i creació de contingut, multimèdia, protecció de dades, entre altres.

Aquest és un catàleg obert al que es podrán sumar més empreses. Tant el catàleg com el formulari d’enregistrament està allotjat a www.urbalabgandia.com on les empreses localitzades a la comarca de La Safor podrán emplenar els diferents apartats. Per formar part d’aquest catàleg cal acreditar la seua declaració censal d’alta empresarial.

A l’actualitat formen part del catàleg digital 38 empreses i professionals i animen a les empreses del sector a contribuir en la seua difusió.

“Des de l’àrea de Polítiques Econòmiques, comerç, innovació i Empresa de l’Ajuntament de Gandia es continuarà amb la tasca d’ajudar a la consolidació del sector de la transformació digital de la comarca, promocionant iniciatives com aquesta i ajudant en la llavors de sensibilitzar sobre la importància de la digitalització dels productes i serveis entre la resta dels sectors clau de la nostra comarca”, ha assegurat Martínez.

Les empreses del sector digital que no ho han fet, encara poden inscriure’s-hi : https://urbalab.gandia.org/cataleg-digital/