El regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez, acompanyat de la tècnica de l’Urbalab Gandia, Paula Fayos, ha presentat una nova edició del programa IMPULSA 2020, d’impuls i promoció del comerç local a través d’internet. Va dirigit a empreses i professionals, en especials del sector comercial.

 

El programa consta d’una sèrie d’actuacions (tallers, cursos, xarrades i assessorament pràctic) dividides en les tres fases que són requerides per a visibilitzar i promocionar els negocis en Internet i ajudar a posicionar-los i incrementar les vendes. Cada empresa en funció de les necessitats particulars podrà participar en qualsevol moment de l’itinerari, seleccionant les activitats que millor s’adapten al procés de la transformació digital del seu negoci o comerç.

 

“La digitalització del comerç és imprescindible per a la seua supervivència. Per això presentem un projecte ambiciós, però que representa una oportunitat d’or. A més, s’adapta a les necessitats de cada negoci”, ha assegurat Martínez.

 

Aquestes activitats estan dividides en tres fases clarament diferenciades:

 

  1. Visibilitza el comerç en Internet. Per on comence?

Aquesta fase permet als participants conèixer com està el mercat d’Internet,  diagnosticar el mercat i conèixer com situar-se a la xarxa. Fer els primers passos per millorar la visibilitat del negoci a Internet i aprendre com fer ús de les xarxes socials i potenciar la marca empresarial.

 

  1. Eines per a la visibilitat del comerç en Internet

La segona fase està dirigida a facilitar l’aprenentatge de les possibilitats de les eines digitals per a fer més visible el negoci en Internet i conèixer les millors opcions de cadascuna de les empreses participants; també es veurà com dotar els webs de continguts atractius per als clients.

 

  1. Promocionar el comerç i fidelitzar clients

L’última etapa es centra en la realització de les campanyes de publicitat, a Google, xarxes socials i correu electrònic. També com millorar l’experiència d’usuari al web per fidelitzar als clients.

Totes les accions del programa Impulsa 2020 són GRATUÏTES i estan programades en horari de migdia adaptat a la jornada i necessitats del comerç. Consta de 36 activitats i més de 140 hores d’accions formatives Es realitzaran des del mes de març fins a juliol 2020 a la seu de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació- Urbalab Gandia. Cada negoci triarà aquella acció que més s’adequa a les seues necessitats i particularitats.

 

“Anem de la mà de les associacions de comerciants, que ja tenen tota la informació per a fer-la arribar als seus associats. No obstant això, des del departament informarem de forma personalitzada a 500 comerços de la ciutat”, ha informat el regidor de Comerç.

 

Com a NOVETAT aquesta edició els negocis interessats poden demanar una cita prèvia per a un diagnòstic previ de situació, per poder conèixer quina situació es troba el seu comerç a Internet.

 

Cal destacar que en l’edició de l’ IMPULSA 2019 es va crear el primer catàleg digital d’empreses del sector tecnològic i digital de la comarca de La Safor amb l’objectiu de vincular aquestes empreses amb els seus potencials clients.

El 80% de les formacions de l’ Impulsa 2020 estaran a càrrec d’aquests professionals de la comarca, que estan a l’avantguarda de les tendències digitals. Per més informació el catàleg està disponible al: https://www.urbalabgandia.com/cataleg-digital/

 

+INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

www.urbalabgandia.com

Telèfon. 962 95 96 97