El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, i la regidora d’Educació, Carmen Fuster, han anunciat la represa de les obres de rehabilitació del Ceip Benipeixcar, incloses al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, després que l’empresa constructora decidira paralitzar els treballs a finals de març, de forma preventiva, per garantir la seguretat dels treballadors front la COVI-19.

“S’Hi ha adaptat la planificació de les obres a la nova situació sense alumnat i es mantenen les previsions de finalització d’obra per a finals del mes d’agost. A més, s’han establit itineraris de seguretat d’acord amb la direcció del centre per poder compatibilitzar l’assistència puntual de pares al recinte evitant qualsevol risc de contagi”, ha assegurat Alandete.

Carmen Fuster ha afirmat que “tot i la situació que vivim amb la crisi de la COVID-19, el Pla Edificant continua fent passos cap endavant per avançar fins a aconseguir l’objectiu que tenim com a govern que no és un altre que tots els centres educatius públics de Gandia tinguen les millors instal·lacions possibles i que el nostre alumnat puguen preparar el seu futur en bones condicions”.

Les obres tenen un pressupost global de 376.000 €