L’àrea de Polítiques Econòmiques i Comerç de l’Ajuntament de Gandia ha informat que el seu departament ha atès telefònicament 619 consultes en només 11 dies, amb una mitjana de 56 al dia.

        Així, 395 demandes d’informació són del sector de l’hostaleria, 117 del comerç i 47 de mercats.  

        Pel que fa al Comerç, la majoria de consultes feien referència a l’aforament, les distàncies, neteja i desinfecció, superfície que podem utilitzar per tal de poder obrir, etc.  

D’igual manera, l’hostaleria es preocupava pels requisits per al compliment de les normes decretades en aquesta fase I de desescalada de l’estat d’alarma per la crisi provocada per la COVID-19: distància mínima entre taules, nombre de taules a posar, sol·licitud in situ de revisions de terrassa, horaris…

Finalment, els empresaris treballadors de Mercats, fonamentalment mostraven la seua preocupació per saber quan podran muntar…

“La dada no deixa de sorprendre’ns pel gran volum, tot i ser conscients de l’enorme preocupació dels sectors per tal d’obrir els seus negocis i recuperar una mínima normalitat quan més prompte millor. També demostra el nivell de responsabilitat i la voluntat de fer les coses bé. Vull aprofitar per felicitar els tècnics i tècniques del departament per la professionalitat i l’enorme esforç que estan realitzant”, ha assegurat el regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç. Ferran Martínez Mendoza ha recordat el telèfon d’atenció del departament de Comerç: 962959597.