El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Innovació, Ferran Martínez, ha explicat que la formació és de caràcte grtauït i la seua durada aproximadament són 25 hores estimades d’autoformació i webinars de connexió obligatòria. Les persones participants compten amb 12 dies per a realitzar tots els blocs formatius, 3 dies per a cada bloc. Amb un màxim de 25 participants per edició.

Les noves edicions de setembre es realitzarà del 10 al 22 de setembre i una altra de 16 al 28 de setembre.

Aquest programa, de caràcter intensiu, persegueix afavorir l’ocupabilitat de persones aturades amb dos perfils clarament identificats:

  • Persones amb àmplia experiència laboral en el sector o lloc de treball que pot ser ràpidament capitalitzada en el procés de recerca de treball.
  • Persones amb molta formació, amb poca o molta experiencia laboral, que pot ser fàcilment aprofitada en l’empresa.

“DAO SAFOR ha comptat amb un total de 3 edicions, una presencial al mes de març que va finalitzar de forma digital i dues edicions online. Amb un total de més de 120 inscripcions al programa es van seleccionar 70 participants. Cal dir que han sigut exitoses, ja que malgrat la crisi econòmica derivada de la pandèmia, el 29% de les persones participants s’han incorporat al mercat laboral”.

Per poder inscriure’s de forma gratuïta cal accedir:

+INFORMACIÓ

www.urbalabgandia.com

Tfn. 962 95 96 97