La regidora delegada de Pesca, Alícia Izquierdo, acompanyada del president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell i del Patró Major de la Confraria de Pescadors del Grau, Domingo Ciurana, han visitat aquest matí la mostra a l’aire lliure “Tots els colors del blau”, al Moll dels Borja del port de Gandia.    

Es tracta d’un projecte finançat amb una subvenció de la Unió Europea a través del Grup d’Acció Local Pesquera, del que formen part l’Ajuntament i la Confraria de Pescadors del Grau. Una exposició que conta la història del port, de la pesca, la importància del sector pesquer, les activitats que realitzen… “Perquè la ciutadania conega la importància d’aquest sector primari. Ens encantaria que la gent s’apropés i pegara un passeig a l’aire lliure, de forma segura, ja que els panells estan separats, i coneguera un poc més d’aquest sector tan vinculat al Grau i a Gandia”, ha explicat Izquierdo.

“Convide especialment els grauers, perquè podran conèixer la història de la pesca, però també del port, amb fotografies, per exemple, dels antics musclaires o dels bombardejos que va patir el port durant de la Guerra civil. Si tenen temps, aquesta exposició no els decebrà”, ha conclòs Picornell.