El Vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, i l’edil de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, van presidir ahir, la Jornada Informativa del Projecte d’Entitats de Gestió i Modernització d’Àrees Empresarials (EGM), organitzada per la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

La reunió, duta a terme per vídeo-conferencia a causa de la Covd-19, ha comptat en la participació del responsable de l’IVACE, Julio Delgado, i les gerents de l’Associació d’Usuaris del Polígon Industrial Mediterrani i AE-L Andana (FEPEVAL), Ana Marró i Asun Roselló, respectivament. També ha aquesta present el president de la Federació d’Associacions Empresarials de la Safor, Juan Pablo Tur, qui s’ha encarregat d’acomiadar la sessió.

Els participants han explicat la nova llei de 2018 en matèria de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, que coincideix amb el Pla d’Acció Polígons 4.0 de Gandia, un projecte impulsat des de l’àrea de Polígons Industrials de l’Ajuntament i les associacions empresarials de les dues principals àrees industrials de la ciutat. En l’acte, s’han esclarit les característiques que han de tenir les entitats de gestió i modernització de cada polígon amb la finalitat de convertir els polígons de la ciutat en àrees industrials avançades. “Ha quedat clar la col•laboració públic-privada en l’hora d’impulsar els nostres sectors productius. Des de l’Ajuntament de Gandia pensem que l’aposta per l’equilibri econòmic, impulsant els sectors industrials, és important per al benestar col•lectiu”, explicava Alandete.

El Vicealcalde de Gandia ha assenyalat que aquest projecte ajuda a detectar i cobrir les necessitats del sector industrial per a complir amb els criteris de qualitat que permetran posicionar-se a l’avantguarda en quant a polígons industrials. Un pas més endavant, assegura Alandete, en la gestió i modernització de les àrees industrials.