El vicealcalde i regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Josep Alandete, acompanyat de l’assessora del departament, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la nova cita de Fira Mercat Gandia IV, la Fira del Regal, que tindrà lloc a l’espai del Mercat Municipal del Prado el pròxim cap de setmana, del 10 al 12 de desembre.

Es tracta d’una mostra que ja s’havia implantat a altres edicions de Fira Mercat amb molt d’èxit i esperem que continue en aquesta dinàmica perquè situa l’activitat comercial gandiana en primera línia de l’oferta de tota la comarca i comarques veïnes”, ha manifestat Alandete.

Per la seua part, Ferrer ha destacat que “a causa de les dates que són resulta molt atractiva per la variada oferta que trobarem allí”. Entre els estands hi haurà productes d’informàtica, decoració de la llar, skate, roba, motxilles, massatge, viatge, joies, perfums, llibres…

L’horari serà divendres i dissabte d’11:00 a 14:00 h i de 17:30 a 21:00 h, mentre que diumenge serà només d’11:00 a 14:00 h.

Balanç Fira Borgiana

D’altra banda, s’ha fet un balanç del Mercat gastronòmic borgià, un esdeveniment que es va realitzar fins ahir, aprofitant el festiu, a l’espai de Fira Mercat Gandia i dins de la Fira Borgiana que organitza el departament de Turisme. Així, la mostra ha collit més de 7.500 visitants, dels quals el 54% van ser de Gandia, el 28% de la comarca de la Safor i el 18% de fora de la comarca, és a dir, “moltes persones que estaven de cap de setmana s’han acostat a Fira Mercat perquè ja és un referent imprescindible de visita obligada a la nostra ciutat”, ha reflexionat el vicealcalde.

La futura regidora de l’àrea ha comentat que s’ha pogut “gaudir de la gastronomia i la cultura de la ciutat i la fira ha assolit una de les valoracions més altes”. De fet, la valoració dels visitants ha sigut d’un 9,6 i la dels expositors d’un 9,3. “La valoració general no pot ser més que positiva i és una injecció per a nosaltres per a seguir treballant en la resta de fires”, ha afegit Ferrer.