Ahir dimecres, el Museu Arqueològic de Gandia reobria les portes d’un dels seus espais més espectaculars i amb més història, la Sala de Dones. L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora de Patrimoni Cultural, Alícia Izquierdo, acompanyats per autoritats i representants d’institucions públiques i convidats d’honor, van obrir les portes de la nova exposició permanent del MAGa, que porta per nom “Els treballs i els dies. Viure a la ruralia en època ibera i romana”, a tota la ciutadania.

Les quatre noves sales del museu concentren algunes de les més importants peces arqueològiques de la nostra comarca, i permeten fer un viatge en el temps per conéixer de primera mà com era la vida en el camp fa ja dos mil·lennis. Aquesta exposició dóna inici a un procés de renovació completa del MAGa, que l’any 2023 complirà 20 anys i ho celebrarà amb uns espais completament actualitzats, amb noves col·leccions i amb tot un seguit d’activitats per fer de l’antic hospital medieval de Sant Marc el centre neuràlgic de la història i el patrimoni de la Safor.

L’exposició, de caràcter permanent, està oberta de dimarts a dissabte en horari de 9 a 19 hores i els diumenges de 10 a 14 hores, i l’accés és totalment gratuït durant les festes i fins al dia 10 de gener.