La regidora de Gestió del Territori, Alícia Izquierdo, acompanyada del director general de Medi Natural, Daniel Muñoz, ha visitat les dues basses d’aigua antiincendis de la zona del paratge de Marxuquera que han sigut restaurades.

Es tracta d’una acció que s’ha pogut realitzar gràcies a les ajudes de la Conselleria per a la recuperació de l’incendi de Marxuquera. “Una de les accions que vam poder introduir i la Conselleria ens va aprovar va ser la recuperació i restauració de les dues basses d’aigua antiincendis que tenim en la zona del paratge”, ha explicat Izquierdo.

A més, la regidora ha recalcat que va insistir que les tasques postincendis no havien de ser sols de recuperació del paisatge o de la fauna i de la flora, sinó també destinades a la prevenció futura, “i que millor que tindre dues infraestructures en les quals el que són els mitjans aeris i també per terra poden acudir en un moment per a poder abastir-se d’aigua directament dins del que és la zona del paratge”.

També s’han perimetrat i s’ha millorat l’accés via vehicle per poder accedir directament a les basses d’aigua. “És una mesura més dins del que és el pla local contra la prevenció d’incendis”, ha afegit Izquierdo.