La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la quinta fira de la primera edició de Fira Mercat Gandia: estètica i tattoo. Aquest cap de setmana l’espai del Mercat Municipal del Prado acollirà les últimes tendències en estètica i exposarà diferents estils de tatuatges i pírcings, alguns dels quals es podran realitzar en el mateix recinte. La inauguració es portarà a terme divendres a les 11 h.

Amb un horari de divendres i dissabte d’11.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.30 h i diumenge d’11.00 h a 14.00 h, els visitants podran gaudir d’ofertes i assessorament sobre la temàtica protagonista d’aquesta fira. Entre els serveis que s’exposaran en estètica destaquen el del làser per llevar els tatuatges i la micropigmentació de celles que, tal com ha apuntat la regidora, està «molt de moda i és una gran demanda per part de la gent».

Segons Ferrer, alguns expositors facilitaran que els assistents es puguen tatuar o fer-se pírcings en el mateix recinte de Fira Mercat Gandia. «Per als expositors també és interessant perquè canvien un poc; així no tatuen sempre en el seu estudi i tenen l’oportunitat de que la gent els conega. Hem de tindre en compte que els tatuatges no sols són una tendència, sinó que s’han convertit en una manera de viure per a moltes persones», ha afegit.

Balanç  Fira del Vi 25 – 27 de febrer

Tal com ha detallat Ferrer, van acudir a la Fira del Vi 6.240 persones. «Aquest tipus de fira cada vegada concentra a major número de gent. Tot i que el temps no va acompanyar, hi va haver molt d’ambient. Dissabte estava ple», ha assenyalat. A més, ha apuntat que es van vendre 9.000 degustacions i vàries botelles de vi que oferien els expositors de la D.O. D’Alacant i Orion Vinos Gandia.

Segons les xifres recollides, la majoria dels visitants (76%) eren de Gandia, Grau i Platja. La resta provenien de la comarca de la Safor (14%) i un 10% de fora de la comarca. La valoració dels visitants ha sigut d’un 9,3 i la dels expositors d’un 9,5 (ambdues puntuacions sobre 10). «Va estar molt ben organitzada. Una cosa que jo vaig valorar és que els cambrers estaven especialitzats; et podien explicar els detalls del vi per a escollir aquell que més t’agradara», ha recalcat la regidora.