La regidora de Polítiques econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha anunciat aquest matí que enguany tornarà a muntar-se la ja tradicional Mostra artesanal de mones i panous.

Així, de l’11 al 13 d’abril, en horari comercial, al passeig de les Germanies (davant de la Casa de Cultura) s’hi podrà comprar i degustar aquest producte tradicional valencià, a càrrec de l’Associació de Forners i Pastissers de Gandia, amb la col·laboració del departament de Comerç. Amb l’objectiu de reivindicar el valor cultural i gastronòmic (i també benèfic, en aquest cas) de la nostra pastisseria artesanal.

A més, «hem preparat el nostre tradicional taller Infantil de mones, tot amb la col·laboració del gremi de pastissers de Gandia. Els tallers es faran de vesprada de 5:30 a 8:30 i cada inscripció té un cost de 1€ que es donarà al preventori infantil. Són tallers pensats perquè els xiquets i les xiquetes coneguen un dels dolços més típics que tenim i puguen fer la seua mona i decorar-la. El taller inclou explicació de la recepta per fer-la, els ingredients que utilitzaran al taller i la mona perquè se l’emporten a casa junt amb el xocolate.Per tant, anime tots els xiquets i xiquetes a fer la seua mona de Pasqua», ha conclòs la regidora.