El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, Nahuel González, acompanyat de la titular d’Arqueologia i Patrimoni, Alicia Izquierdo, l’autor de l’obra, Noé Peiró, i el coordinador del Serpis Urban Project, Eloi Ángel, ha presentat un nou mural artístic situat en el carrer de L’Hospital al costat del Museu MAGA que recrea un esquelet humà. “El nostre objectiu és potenciar l’art urbà de la ciutat, convertir Gandia en un museu d’art”, ha declarat González.

Peiró va visitar el museu per a inspirar-se abans de començar la seua creació. “Volia parlar sobre la conservació i restauració amb la finalitat de retre homenatge al treball que es fa ací”, ha comentat. A més, Izquierdo ha destacat la sensibilitat de l’artista per “adaptar els colors del mural que ell volia pintar amb la tipologia de colors que ha de tindre la zona protegida del Centre Històric”.

D’altra banda, s’ha convidat a la ciutadania a cedir espais urbans per a poder dissenyar i potenciar nous murals que puguen complementar als més de 30 amb els quals ja compta Gandia. “Tenim artistes molt potents en la localitat als quals necessitem donar visibilitat”, ha expressat Ángel.