El cap de setmana pròxim el parc del País Valencià, a Roís de Corella, acollirà la cinquena edició de la Fira dels Esports/Empreses. Tali com ha anunciat en roda de premsa la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, i el president de l’Associació Comerciants Roís de Corella,  Julio Cantó, l’objectiu de la fira és dinamitzar el barri i fomentar l’estil de vida saludable.

Després del trasllat de l’Hospital Comarcal Francesc De Borja des del barri de Roís de Corella, va nàixer la Fira dels Esports per a promocionar el comerç del districte. Tot i que la pandèmia va impedir la seua celebració els dos últims anys, aquesta és ja la cinquena edició. Segons ha explicat la regidora, s’hi instal·laran al voltant de 45 estands sobre esport, salut, nutrició i educació. «Tots els sectors tenien moltes ganes d’eixir al carrer i algunes empreses s’han tingut que quedar fora perquè no hi ha més capacitat», ha expressat.

El canvi de localització de la trobada s’ha efectuat per tal de «dinamitzar» seccions dins d’un mateix barri, tal i com ha indicat Ferrer. «Hem volgut que totes les activitats no estiguen al passeig. Ací tenim moltes instal·lacions condicionades i no molestarem ni a hostalers ni veïnat. Els assistents estaran més còmodes en un espai molt més acollidor», ha assenyalat Cantó. L’horari per aquests dos dies serà de  10.00 h a 14.00 h els dos dies i de 17.30 h a 21.00 h dissabte.

La fira acull també diverses activitats en les quals podran participar-hi els i les visitants de totes les edats. Entre els expositors estaran presents alguns d’activitats físiques, nàutiques; herbes medicinals; associacions; billar, balls de saló, tir amb arc, vòlei; activitats artístiques infantils i zones de descans. Com a novetat d’enguany, s’hi portarà a terme la Trobada comarcal de Ioga al Centre Cívic Roís de Corella i un torneig estatal d’ensinistrament caní, que comptarà amb convidats i membres del jurat d’Holanda i Bèlgica.