Fira Mercat Gandia tanca la seua segona edició d’enguany amb la Fira de la cervesa. Tal com ha anunciat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, en aquesta ocasió la cervesa artesanal serà la protagonista. S’instal·laran al recinte del Mercat Municipal del Prado una gran varietat de botigues i marques a partir de les quals els visitants podran degustar els productes i comprar-los. Aquesta Fira s’inaugurarà a les 19.00h el dijous 2 i tancarà a les 21.30 h, mentre que divendres i dissabte tindrà un horari d’11.30 h a 14.30 h i de 18.00 h a 21.30 h.

Segons ha explicat Ferrer, cada expositor col·locarà uns preus per a la degustació i venda de productes. Tot i això, els visitants podran llogar un got per un 1 euro que, aquelles persones que el tornen, recuperaran el depòsit monetari aportat. D’aquesta manera, a Fira Mercat Gandia s’oferirà cervesa artesanal i tapes de la mà de comerços com Picaeta Sibarita, Castrum, Beers & Co, Socarrada, La Consentida, Ganxuda, Postiguet, Alfama i Tercer tiempo. «La cultura de la cervesa ha augmentat en els últims temps. Volem que aquest cap de setmana la gent conega tots els productes artesans que hi ha i, així, fomentar els projectes comuns i ajudar als nous emprenedors», ha assenyalat.

Es tracta de la segona fira que aborda aquesta temàtica. «El cap de setmana esperem consolidar un esdeveniment com aquest. Són fires molt atractives i que ja atenen l’èxit assegurat», ha afegit. A més, Ferrer ha volgut també destacar el suport que es realitza en aquesta edició «al comerç de proximitat i l’emprenedoria», ja que gran part dels expositors participants són persones que han creat el seu propi negoci i que desenvolupen la seua tasca a la ciutat. Així, aquest cap de setmana podran oferir els seus productes a uns visitants que podran provar-los i comprar-los al recinte de Fira Mercat Gandia.

Balanç Fira de Jardineria i Floristeria

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha mostrat la seua satisfacció pel nombre de persones que van acudir a la Fira de Jardineria i Floristeria celebrada del 26 al 28 de maig. En total van ser 1.424 els visitants, 79% dels quals provenien de Gandia; un 14% de la resta de la Safor; i un 7% de fora de la comarca. «Era la primera vegada que féiem aquesta temàtica. Fira Mercat Gandia es consolida com un espai de visibilitat per als comerços», ha afegit.

Segons ha detallat Ferrer, les valoracions dels visitants (9,4) i expositors (9,5) han sigut «altes». «Va haver-hi molta venda, van vendre moltes plantes i es van quedar molt contents. Per a mi, el més important és que els participants estiguen satisfets i que hagen complit les expectatives de donar visibilitat al seu comerç», ha expressat.