L’Auir compta des de hui amb dues noves banderes en reconeixement a la cura i el tractament que s’està fent de la platja i del seu entorn d’important valor mediambiental. A l’acte de l’hissada de banderes han assistit l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; la directora general de Costes de la Generalitat, María Luisa Martínez; els regidors de Gestió responsable del territori i Turisme, Alícia Izquierdo i Vicent Mascarell, a més dels portaveus dels grups municipals.    

En primer lloc, Martínez ha volgut destacar que Gandia sempre ha sigut pionera en aquest tipus de reconeixements: “Ja ho va ser en la bandera blava a la Platja Nord en el seu dia i ara ho és amb la bandera S de Sostenibilitat”. A banda, la directora general ha posat en valor el fet de tindre guardons en ambdues platges i “el compromís que té l’ajuntament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

La bandera blava “reconeix tots els serveis i el manteniment, precís i manual, per tal de protegir l’entorn”. L’alcalde ha destacat Prieto que amb la Bandera S de Sostenibilitat “es reconeixen tots els distintius de qualitat, protecció i salvament dels nostres banyistes i visitants. I sorgeix fruit de la conservació de l’espai i la posada en valor del mateix”.

Per últim, la regidora de Medi Ambient ha recordat que “la sostenibilitat és un concepte que estem treballant d’una manera estratègica des de tots els departament e l’Ajunrtament”. “La Platja de l’Auir és un atractiu que volem lluir i més amb aquests guardons”, ha conclòs Izquierdo.