Aquesta setmana s’estan efectuant els treballs de replantació de plantes i palmeres en el barri República Argentina- Plaça El·líptica. Tal com han explicat el president de la Junta de Districte de la barriada, Salvador Gregori, i la regidora de Gestió del Territori, Agricultura i Medi Ambient, Alícia Izquierdo, es tracta d’una actuació que respon a la necessitat que té la barriada de millorar i repoblar les zones verdes.

A causa de la plaga de morrut roig que va matar algunes palmeres, segons ha detallat la regidora de Medi Ambient, «s’ha procedit aquestes setmanes a destoconar i a plantar les 18 que faltaven en el conjunt de l’avinguda República-Argentina- Plaça El·líptica». Així mateix, el president de la Junta de Districte ha afegit que es tractava d’una demanda de la barriada: «Som un govern seriós que compleix els seus compromisos. Ens agrada estar a peu de carrer, rebre les peticions dels nostres veïns i totes aquelles que puga’m fer-les possibles, posar-les en marxa».

Segons ha indicat Gregori, a més de la labor de reposició de les palmeres, també s’estan repoblant les jardineres de ferrocarril d’Alcoi, les quals «li donaran un altre aspecte al carrer».

«S’està treballant en la millora de zones verdes dels cércols que havien quedat sense arbrat i sense vegetació a la zona del ferrocarril d’Alcoi. Així continuem amb tot el Pla d’Ombres i amb la replantació del que són les necessitats que tenim al llarg de tota la ciutat», ha assenyalat Izquierdo.

Es preveu que totes aquestes actuacions finalitzen al llarg del mes d’agost.