Els comerços especialitzats en les reformes ompliran l’espai de Fira Mercat Gandia des d’aquest dijous. Tal com han detallat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, i la representant de l’empresa Ciagan-Gamma, María Frasquet, el recinte del Mercat Municipal del Prado acull aquesta nova temàtica de Fira Mercat Gandia amb una varietat d’ofertes, xerrades i assessorament sobre reformes en els habitatges. Aquest dijous 13, a les 19h, es portarà a terme la inauguració i es tancaran les seues portes dissabte 15 a les 20:30h.

Els visitants podran gaudir d’una ampla gamma de productes, informació sobre diferents temàtiques relatives a les reformes: il·luminació, decoració, seguretat, tancaments, parquets, domòtica, eficiència energètica, cuines, interiorisme, arquitectura. «L’objectiu d’aquesta Fira és posar en contacte en un mateix espai, ubicat al centre de Gandia, al professional de la reforma i al particular perquè aquest puga trobar assessorament personalitzat, ofertes i el que pot fer per a transformar el seu habitatge», ha expressat Ferrer.

14 expositors participaran en aquesta tercera fira de la tercera edició de Fira Mercat Gandia 2022. «És una oportunitat molt bona perquè és un punt de trobada amb el client final, que en moltes ocasions no ens té localitzats. Així, podem guiar-lo en un procés com és una reforma, que no és fàcil i suposa una despesa important», ha apuntat Frasquet. Així mateix, ha anunciat que estaran disponibles descomptes, preus especials de fira i sortejos durant els dies que romandrà oberta la Fira de les Reformes.

Tot i que l’horari de dijous serà de 19h a 20:30h, divendres i dissabte es podrà acudir al recinte del Mercat Municipal del Prado de 10h a 14h i de 17h a 20:30h. A més de la informació individualitzada, també es portaran a terme xarrades, de les que hi ha programades quatre: «Com fer una reforma i no morir en l’intent»; «L’efecte de l’autoconsum fotovoltaic en la factura elèctrica i les subvencions disponibles per aquestes instal·lacions»; «Demostració de nous materials per a la teua reforma»; i «Passos per a reformar un bany amb èxit».

«Aquesta temàtica respon a les necessitats de les empreses i a l’usuari. Sembla que des de la pandèmia s’ha incrementat l’interès sobre les reformes», ha apuntat Ferrer. Així, aquesta Fira, que ja es va desenvolupar en una passada edició de Fira Mercat Gandia, s’instal·la al centre de Gandia del 13 al 15 d’octubre. Els gandians i visitants de fora del municipi podran trobar 14 expositors que treballen amb diverses tipologies de reformes de la llar, així com preus exclusius de fira, assessorament i xarrades.


Expositors i xarrades Fira de les Reformes

Els expositors de Fira de les Reformes són: Rachel’s, Ciagan-Gamma; Camarena Interiors; Decoparket; Mármoles Bolinches; Naturae; Pinturas Monduber; Soliva ferreteria; I-Resol; Tabik; Klimia; 3 decorwall; PVC Tecnomar; Hidraulicas Miñana.

Xarrades:

– «Com fer una reforma i no morir en l’intent», per Camerena interiors.
– «L’efecte de l’autoconsum fotovoltaic en la factura elèctrica i les subvencions que hi ha disponibles per a este tipus d’instal·lacions», per I-Resol.

– «Demostració de nous materials per a la teua reforma», per Tabik.
– «Passos per a reformar un bany amb èxit. Plan Renhata, què és i en què em

pot beneficiar», per Ciagan-Gamma.

Balanç Fira d’Extraescolars

1.656 persones van acudir a la Fira d’Extraescolars celebrada el 23 i 24 de setembre. En total, el 93% dels assistents provenien de Gandia; un 4% de la resta de la Safor; i un 3% de fora de la comarca. Pel que fa a les valoracions dels visitants van ser de 9,5 i la dels expositors de 9,3, ambdues sobre 10.