El divendres i dissabte pròxims, el recinte del Mercat Municipal del Prado acull una nova edició de Fira Immobiliària. Tal i com ha anunciat aquest matí la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, en aquesta nova temàtica de la tercera edició de Fira Mercat Gandia 2022 participaran una varietat d’immobiliàries. Les quals hi presentaran ofertes exclusives i informació sobre la compra, el lloguer o la inversió de distints espais i habitatges. La inauguració serà a les 9:30 d’aquest divendres 21 d’octubre i romandrà oberta fins dissabte 22 a les 20.30 h.

És la segona vegada que Fira Mercat està protagonitzada pel sector immobiliari, la qual es va portar a terme del 21 al 23 d’octubre de l’any passat. Així, els visitants hi podran assabentar-se a través de 13 expositors (Urbatic; Essencia Inmobiliaria; Ingandia; Soluciones Inmobiliarias; Tu casa en España; Venta Urgente; Inmo Ares; Euro Inmobiliaria; Solvia; Castemar; Inmobiliaria Sabater; Red Mediterráneo; i Expercasa) de tota l’oferta actual en un mateix espai. «Hi podran descobrir noves oportunitats d’inversió; conéixer-hi les tendències dels pròxims mesos; i informar-hi quant a habitatges, solars, terrenys i altres serveis relacionats», ha especificat Ferrer.

S’aplicaran ofertes exclusives de fira per tal que els visitants hi puguen escollir entre les opcions que més s’ajusten als seus desitjos. Des del moment en què s’inaugure, divendres a les 9:30h, diverses immobiliàries estaran disponibles al recinte Municipal del Prado. D’aquesta manera, aquelles persones que acudisquen hi podran trobar tot allò que busquen quant a la compra d’un espai, el lloguer o la inversió. Tot allò que les immobiliàries ofereixen. L’horari serà fins a les 14:30h divendres i de 17:00h a 20:30h, mentre que dissabte de 11:00h a 14:30h i de 17:00h a 20:30h.

Balanç de la Fira reformes

D’altra banda, la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha detallat les dades recollides sobre la Fira reformes celebrada el 14 i 15 d’octubre passats. 1.112 persones van acudir al recinte de Fira Mercat Gandia al Mercat Municipal del Prado. «És una fira molt específica i tècnica. Qui va allí va exclusivament amb una necessitat o amb una inquietud molt concreta. 1.112 persones no passen pel teu establiment en dos dies», ha comentat.

Així mateix, el 87% dels assistents provenien de Gandia; un 11% de la resta de la Safor; i un 2% de fora de la comarca. Aquests han valorat amb un 9,5 la Fira, mentre que els expositors l’han puntuat amb un 9,6. «Al final el que importa és que els expositors estiguen contents i que haja servit. Ells fan un esforç en el qual munten al recinte i el millor és quan això dona els seus fruits», ha conclòs.