El pròxim diumenge, 23 d’abril, arriba la XIV edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods. La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per la regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, i el president del Club d’Atletisme (CA) Safor Teika, Vicent Boscà, han anunciat aquest matí els horaris de recollida de samarretes i dorsals així com la resta d’activitats, com ara La Fira de la Corredora, que complementaran aquest esdeveniment durant el pròxim cap de setmana.

El punt de partida de la prova serà a les 10.30h en l’avinguda de les Esclaves del barri de Benipeixcar. El període per a inscriure’s conclou el pròxim dimecres, 19 d’abril, a les 23.59h. Tal com ha anunciat Morant, es preveu una participació aproximada de 5.000 dones. «Aquesta cursa ja té la seua trajectòria. Les dones ja porten temps preparant-la i ho agafen amb moltes ganes. La Cursa té una vessant esportiva, però sobretot lúdica i de convivència», ha declarat.

El recorregut d’aquesta XIV edició, de 5,9 km, estarà recolzat pel personal de l’organització i voluntaris que atendran qualsevol incidència. Miguel Ángel García, entrenador oficial de la cursa, realitzarà un escalfament previ al desenvolupament de la prova. En finalitzar la cursa, tindrà lloc el repartiment de la bossa de la corredora amb productes de les entitats col·laboradores, l’entrega de trofeus, i un festival de Zumba.

Les samarretes i els dorsals es podran recollir a la plaça del Prado, a la Fira de la Corredora, en un horari de 18.30h a 21.00h divendres i dissabte de vesprada en el mateix rang horari i de matí de 10.30h a 14.00h.

Al respecte, Ferrer ha comentat: «Aquest és un dels esdeveniments més importants en l’àmbit social de la ciutat. Done les gràcies al CA Safor Teika per pensar en Fira Mercat per a que les corredores arrepleguen els dorsals i les samarretes. També farem algunes activitats i estan totes les dones convidades».

Boscà també ha recalcat la importància d’un esdeveniment com aquest: «És una gran festa de magnitud molt important per a Gandia i per a totes les ciutats que hi participen. A més, la Fira de la Corredora dinamitza la plaça del Prado.».

Finalment, el president del CA Safor Teika ha animat a totes les dones «a arribar 30 o 45 minuts abans de que done inici la prova per a arreplegar les samarretes i els dorsals i, sobre tot, per a gaudir d’un dia inoblidable com ho és cada any. Com diu el lema: ‘Anem allà’».