La regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la II Fira de la Cervesa, la segona de les 4 fires temàtiques d’aquesta segona edició de Fira Mercat Gandia. Del 28 al 29 d’abril, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, en horari de 10:30h a 15h i de 11h a 15h, respectivament, i de vesprada de 18.30h a 22h).

“És una fira que fem des de l’inici de Fira Mercat que sempre ha tingut molt bona acollida al ser comercial i lúdica. L’objectiu és apropar la elaboració de la cervesa artesanal a tots els veïns de Gandia.”, ha assegurat Ferrer.

Així, hi seran presents 8 estands de fires, quasi totes de la comarca, per a que la gent puga tastar i també comprar les cerveses que desitgen. Totes elles aniran acompanyades, com sempre, de tapes. Aquestes estaran fetes pel gremi de Pastissers de Gandia.

«També estarà Serra Vegana per a tots aquells que siguen vegans que no es queden sense provar les cerveses», ha afegit la regidora.

A petició dels estands i del gremi de Pastissers de Gandia s’ha ampliat l’horari de vesprada fins a les 22h. En canvi, s’han reduït els dies, passant dels tres que són habituals als dos que seran aquest cap de setmana pel pont de maig.