Més-Compromís, el partit majoritari de Compromís ha celebrat este cap de setmana en Albalat de Sorells el
seu 9é Congrés Nacional, on s’han renovat els estatuts, la ponència política i els òrgans de direcció, la nova Executiva Nacional del partit, que tornarà a encapçalar l’actual secretària general, Amparo Piquer.

El pes polític de Gandia (el primer col·lectiu del País Valencià pel que fa a militància) i la Safor ha quedat reflectit amb la presència, de nou, en la direcció de la primera tinenta d’alcaldia, Alícia Izquierdo, en l’àrea de formació.

Estela Sanchis, regidora de Potries és la Cap de l’àrea de municipalisme, de la qual també formaran part el secretari local de Compromís per Gandia, Ivà Bonet; l’ex regidor de Gandia i ex director general d’Esports, Josep Miquel Moya, i l’edil d’Oliva, Yolanda Navarro.

D’altra banda, la regidora gandiana Esther Sapena, formarà part del Consell Nacional triat ahir (una partit). Al màxim òrgan del partit entre congressos també estaran representada Gandia i la Safor amb: Paula Femenia (alcaldessa de Palma); Pere Sirerol (Gandia); Yolanda Navarro (regidora d’Oliva); David González (ex alcalde d’Oliva); Jordi Puig (alcalde de Ròtova) i Jacinta Rubio (secretària comarcal i regidora de Xeraco).
Finalment, l’alcaldessa d’Ador, Manela Faus, formarà part de la Comissió de Garanties.