Laura Morant: “El servei d’Escoletes Infantils funcionarà amb normalitat a partir de dilluns”

Des de l’Ajuntament de Gandia s’ha enviat un missatge de tranquil.litat tant als treballadors i les treballadores de les Escoletes Infantils, així com a les famílies dels xiquets i xiquetes, garantint el servei en complet funcionament per al dilluns 16 d’octubre. No hi haurà cap canvi pel que fa als treballadors, mestres… que atenen els seus fills i filles, tan sols hi haurà un canvi de gestió que implica que una nova empresa estarà al capdavant de l’organització de tots els aspectes que tenen a vore en les mateixes Escoletes Infantils.

En breu s’informarà per part de la nova empresa sobre totes les qüestions relacionades amb els diversos materials i les mensualitats. Així mateix hi haurà reunions amb tots i totes les treballadores i amb les famílies de l’alumnat.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *