El BLOC JOVE de Gandia considera que l’enderrocament de l’alqueria de Romaguera és una mostra del menyspreu del govern municipal de Gandia i del PP municipal i autonòmic

Dimarts passat l’IVVSA va enderrocar finalment l’alqueria de Romaguera (a Gandia). És un esdeveniment anunciat però no per això menys greu. I és que Plataforma de Gandia i PSOE s’havien posicionat en contra i havien “venut” als veïns que la conservació de l’alqueria impedia les obres de la urbanització de Santa Anna. Aquest extrem és totalment fals; l’alqueria podria romandre a una futura zona verda.

Mentre, el PP de la Gandia ha estat jugant ara ací ara allà, canviant de postura segons si podia atacar al govern gandià o no. Dimarts vam veure escenes d’un altura política ben baixa: una representant dels populars local es va felicitar de l’enderrocament d’aquest bé patrimonial, un comportament que ens sembla lamentable; igual com les bromes de mal gust que un membre del PSOE va llençar contra els membres del BLOC davant els mitjans de comunicació, rient-se i dient-los si estaven encadenats a l’alqueria. A més, cal lamentar que des de l’IVVSA no han sabut gestionar el PAI de la barriada, i han pres com a excusa l’alqueria.

Aquesta és la cara de PP i PSOE. Des del BLOC JOVE volem que la gent els conega, per les seues paraules i pels seus actes.