EL BLOC-Verds es suma a la iniciativa del govern gandià que exigeix la construcció urgent del Palau de Justícia

D’aquesta manera, subscriuen les manifestacions realitzades els últims dies per representants del Consell General del Poder Judicial, funcionaris de justícia, sindicats i professionals de la judicatura, “els quals evidencien l’existència d’una opinió unànime sobre la necessitat de dotar de més òrgans judicials la nostra ciutat i d’ampliar i millorar les instal·lacions on s’ubiquen els actuals” Paral·lelament, recorden que Gandia disposa d’una parcel·la dotacional al districte de Santa Anna que, “amb el consens de tots els grups polítics, ha de ser destinada a albergar la seu d’un nou Palau de Justícia”

I és que els econacionalistes consideren que la conjunció d’ambdós fets justifica la conveniència d’instar la Generalitat Valenciana “perquè agilitze els processos administratius per tal d’iniciar el més prompte possible la construcció d’eixa nou seu judicial a Gandia”

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *