EL BLOC-Verds demana que es pose en funcionament l’enllumenat de la muralla de l’Hospital de Sant Marc

L’any passat, una Escola Taller de restauració paisatgística va enllestir un projecte d’enjardinament i enllumenat de la muralla de l’Hospital de Sant Marc. “Hui, només uns mesos després, l’enllumenat no funciona”.

Des del BLOC consideren que l’enllumenat dels edificis històrics de la ciutat forma part de la seua promoció ja que realcen els distints edificis i milloren la seua estètica. “Per això, trobàrem ben encertat aquell projecte i lamentem que, molt poc de temps després, ningú s’encarregue del seu manteniment o se n’haja adonat que l’enllumenat porta mesos apagat”.

“Celebrem el Ve Centenari amb un seguit d’actes culturals i festius, amb la intenció de difondre l’època dels Borja. S’ha dit, a més, que hem d’aprofitar-lo per escometre actuacions urbanístiques i patrimonials.” De fet, l’Hospital de Sant Marc, actual seu del Museu Arqueològic de Gandia, albergarà el futur Museu de les Clarisses. “Però poca confiança es transmet si no s’és capaç de mantindre un senzill element com és l’enllumenat exterior de l’Hospital i del Convent”.

Els econacionalistes recorden que la cura pels xicotets detalls és un bon termòmetre del funcionament de l’engranatge municipal. “Dissortadament, i malgrat els reiterats avisos veïnals o de l’oposició política, no sembla que el govern sàpiga reaccionar perquè poden passar mesos i mesos sense resposta a qüestions com les que ara plantegem i que no suposen el més mínim esforç humà o econòmic. Semblen estar capficats només en els grans projectes, encara que siguen de dubtosa realització, i obliden el dia a dia, eixe que més aprecien i pateixen els ciutadans”, ha declarat Josep Miquel Moya.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *