Arranjament aparcament de l’Avinguda del Grau

El BLOC de Gandia agraeix al govern municipal que haja atés la seua demanda i de molts ciudatans però demana més agilitat en les respostes.

Després de més de quatre mesos de reiterades insistències per part del grup municipal BLOC-Verds, la passada setmana fou adequat l’aparcament provisional de l’Avinguda del Grau. Per això, des del BLOC es vol agrair esta intervenció que va a beneficiar als centenars d’usuaris de l’aparcament que patien el seu deplorable i perillós estat.

Tot i això, els nacionalistes consideren que calen mecanismes de resposta més àgils quan es tracta d’intervencions urgents i necessàries i que no suposen ni grans despeses econòmiques ni tenen cap dificultat tècnica, com és el cas.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *