El BLOC-Verds demana a Orengo que s’interesse per algunes deficiències de l’estació de RENFE

I és que els econacionalistes han rebut diverses queixes procedents d’usuaris de la línia de rodalies Gandia-València d’algunes deficiències que fa temps que presenta l’estació de ferrocarril de Gandia. “Concretament, els usuaris denuncien que fa aproximadament cinc mesos que no funcionen les escales mecàniques d’una de les vies existents (precisament la que no disposa d’ascensor), cosa que dificulta l’accessibilitat de persones amb problemes de mobilitat, o que hi ha greus problemes de filtracions d’aigua a les andanes, fet que provoca que quan plou hi haja goteres a la zona de les vies”.

És per aquesta raó, que el regidor del BLOC-Verds, Facund Puig demana al govern municipal que s’adrece a Adif perquè conega les deficiències exposades “cosa que ja hauria de saber per les queixes expressades de manera reiterada pels usuaris” i les resolga al més aviat possible.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *