La Generalitat guarda silenci sobre el projecte del futur Palau de Justícia de Gandia

El portaveu del Grup Compromís a les Corts Valencianes i secretari General del BLOC, Enric Morera, va preguntar sobre la previsió de la Conselleria per acceptar el terreny on s’ha de construir el futur Palau de la Justícia de Gandia i quina previsió té per a l’elaboració del projecte de l’edifici i d’incloure una partida als pressupostos autonòmics per poder iniciar les obres.

En la seua resposta, la Consellera de Justícia i Administracions Públiques, Paula Sánchez de León Guardiola es limita a destacar que “el ritme de creació dels òrgans i la separació de jurisdiccions posen de manifest l’important esforç inversor realitzat per la Generalitat a Gandia”.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *