Dia del Llibre: El BLOC recorda els autors locals i homenatja els clàssics

Agraeixen la tasca dels mitjans de comunicació regalant-los el llibre Ausiàs March de Ferran Garcia-Oliver.

Des de ja fa anys, el Bloc de Gandia venim celebrant una data tan significativa com la del 23 d’abril, Dia del Llibre.
En primer lloc, perquè és una magnífica forma de donar-li el valor que es mereix al llibre i la lectura, i en segon lloc, perquè tenim l’oportunitat de promocionar els nostres autors locals i comarcals, i per això, la tria d’enguany.

El llibre del Bloc per al 2010 és: “Ausiàs March” de Ferran Garcia-Oliver, que com sabeu va nàixer a Beniopa, i és professor d’Història Medieval a la Universitat de València i escriptor. Un llibre editat el 2007 i reeditat per l’autor el 2009, amb motiu de la celebració del 550 Aniversari de la seua mort.

Com veieu, enguany hem triat un llibre que demostra el lligam que existeix entre els nostres Clàssics i els nostres autors locals o comarcals més contemporanis (Ausiàs March i Ferran Garcia-Oliver) i que preten ser un record d’un fet que a la nostra ciutat va passar “sense pena ni glòria”, l’any d’Ausiàs March.

En un any on la figura de Sant Francesc de Borja està sent promoguda per tot arreu i des de tots els àmbits, el BLOC hem volgut fer palesa l’existència de moltíssims altres personatges importants per a la nostra ciutat que han passat desapercebuts.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *