El BLOC-Verds critica la improvisació, la falta d’informació i la comunicació tendenciosa al voltant de les obres de la guarderia Wilson

Tot i això, els econacionalistes s’alegren de la resolució de la situació de provisionalitat en què es troba l’alumnat de l’escola infantil.

Lamenten que es contracten arquitectes de fora per a fer el projecte de la nova guarderia, ja que els tècnics municipals tenen experiència en la construcció d’escoletes infantils. “En un moment de crisi econòmica, ens haguérem pogut estalviar 70.000 o 80.000 euros en honoraris, un cost al qual s’haurà d’afegir el sou que haurà de percebre el mateix arquitecte per haver projectat la remodelació de l’antiga guarderia Wilson, que ara no s’executa”.

Pregunten pel cost de mantindre dos anys llogades les aules prefabricades on estan ubicats els alumnes de l’antiga Wilson.

El llibret elaborat fa unes quantes setmanes per l’Ajuntament per tal de promocionar les escoletes infantils donava per acabada l’actuació a l’antic edifici “quan ni tan sols s’ha fet l’encomana de gestió a l’empresa pública perquè execute el projecte”.

FACUND PUIG: “Les afirmacions realitzades per la Regidora d’Educació assegurant que la publicitat que es fa dels projectes no la paga l’ajuntament, sinó que la paguen les empreses, són més que discutibles. I és que les empreses que s’han presentat als projectes dels plans E s’han vist obligades a consignar en les seues propostes econòmiques unes quantitats que estan al voltant del 4% del cost total de l’obra per a eixes campanyes publicitàries. Un 4% que, per cert, ha sigut restat a les millores que l’empresa podria haver proposat relacionades directament amb l’execució de l’obra. I d’eixe 4%, el 70% és gestionat directament per Gandia Televisió, que és l’empresa pública que després factura a les empreses que s’han adjudicat l’obra. Per això, ja ho vam alertar en el seu dia, el govern municipal tenia tan gran interés per modificar els estatuts de Gandia Televisió: per convertir l’ens públic en una vertadera agència de publicitat. Que cadascú traga les seues pròpies conclusions sobre l’origen i el destí d’eixes quantitats”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *