Orengo paga lloguers a preus fora de mercat

El BLOC-Verds denuncia que l’Ajuntament està pagant 6.900 i 4.000 euros mensuals per dos locals al carrer Císcar del Grau i a l’Avinguda d’Alacant, respectivament.

Els econacionalistes exigeixen les taxacions o estudis de mercat que, segons la llei, justifiquen eixos contractes, però tot els fa sospitar que no existeixen, el que seria il·legal. “¿Qui pot signar que un local de 300 m2 en el Grau Vell costa 6.900 euros al mes de lloguer, sobretot saben què és el que es paga pels voltants?”

Tornen a reclamar un nou Pla de Reducció del Deute o de Viabilitat Econòmica Municipal

JOSEP M MOYA: “S’ha tancat el cercle: l’ajuntament li retorna a la seua pròpia empresa, via despesa corrent, el préstec que ha formalitzat l’empresa. Però esta és una manera més d’endeutar-nos. No amb préstecs, però sí en el d’obligacions de despesa corrent en la línia a que ja ens han acostumat de decisions que minven els ingressos posteriors i carreguen les obligacions, en una espiral de la que, tornem a insistir, ens serà molt difícil eixir… I, per cert, és trist que tot açò passe mentre es prenen decisions que també afectaran als ciutadans de Gandia, de retall de les pensions, dels diners per a dependència, de les ajudes a cooperació o del sou dels empleats públics”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *