Moya: “Gandia ens uneix, però les formes ens separen”

El BLOC lamenta la falta d’ètica d’ORENGO per programar un acte polític de partit, fent creure que es tracta d’una activitat institucional. “Potser això es dega a dos motius: un (ja ho hem dit) una calculada ambigüitat per provocar confusió i, l’altra, al fet que els actuals dirigents del PSOE s’avergonyeixen del PSOE i ho amaguen. O, com a mínim, consideren que la marca està en hores baixes i pot restar més que sumar. Jo crec que les dues coses.”

Els econacionalistes denuncien la utilització de fons públics en benefici propi, la participació de treballadors de les empreses públiques, dins el seu horari laboral, i pressions a representants associatius perquè hi assistisquen”amb insinuacions, mesclades amb vetllades amenaces sobre subvencions i ajudes actuals o futures”

Recorden els antecedents:

– Fa exactament 4 anys, com a inici de la precampanya, el PSOE va realitzar una festa, també utilitzant fons públics (per exemple, les invitacions estaven ensobrades per funcionaris de l’Ajuntament)

– En les eleccions del 2007, la campanya institucional al voltant de la declaració de gran ciutat fou aprofitada pel PSOE per a la seua pròpia campanya electoral, amb la similitud de colors i maquetació. “En realitat, estava tot pensat des de l’inici i, per això, la insistència en l’aprovació de la demanda tot i que no arribàvem als 75.000 habitants”

– Fa pocs mesos, les Corts aprovaven per fi eixe reconeixement. I, novament, una campanya semblant envaïa la ciutat (amb un cost econòmic gens menyspreable). “Una campanya prescindible per als temps que corren, on el control de la despesa sembla obligat”

– Però la festa electoral d’Orengo torna a tindre com a eix el coret que és el logotip d’eixa campanya institucional

JOSEP M MOYA: “Tenim la sort, però, de que es reconega que és l’hora de ser generosos i solidaris amb la gent que ho passa malament. Però hem arribat a eixa conclusió després de 3 anys de col·locació indiscriminada en les empreses públiques, de pagaments de productivitats milionàries o d’altres qüestions que hem denunciat reiteradament. Haurem de ser generosos amb la gent que ho passa malament, després d’haver sigut generosos amb la nostra gent. I suposem també que hi haurà molts que esperaran que siga certa eixa afirmació de que és l’hora de comptar amb la gent. Per exemple, tots aquells que s’oposen a un projecte inoportú, com el del tramvia. Nosaltres, li desitgem molta sort al PSOE. De veres. Però ens preocupa que el principal partit de l’esquerra incomplisca tantes vegades els més elementals codis ètics”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *