El veïnat afectat pel tramvia, d’acord amb la consulta popular

El Col·lectiu Local del BLOC Nacionalista Valencià de Gandia es va reunir ahir amb mig centenar de veïns i veïnes del carrer Tossal, l’Avinguda del Grau i altres vies dels voltant per informar-los de les darreres novetats la voltant del polèmic projecte del tramvia a la mar.

A l’igual que la Federació Local d’Associacions Veïnals de Gandia, els assistents també mostraren la seua conformitat amb la moció que els econacionalistes sotmetran a debat durant el pròxim Ple perquè l’Ajuntament de Gandia, “atenent el que disposa el Títol Quart de la Carta de Participació Ciutadana, acorde la celebració d’una consulta popular sobre el projecte del tramvia”.

La moció, recordem, també instava a la Generalitat Valenciana perquè suspenga, mentre es resolga l’esmentada consulta, la licitació del Projecte del Tramvia a la Mar, “sempre que això no supose la pèrdua dels diners que li corresponen a la nostra ciutat dins del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana”.
A la reunió, també va quedar palès el malestar perquè l’Ajuntament no atén a les protestes de la ciutadania i s’estesta en la construcció d’una infrastructura que perjudica les condicions de vida del barri (destrucció de zones verdes i per a vianants, soroll, problemes de trànsit…) i que consideren inviable econòmicament i poc necessària.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *