Els econacionalistes no poden fer una anàlisi rigorosa del pla presentat perquè el govern municipal de Gandia no s’’ha dignat a comunicar-los l’’existència d’’esta iniciativa en cap òrgan on té representació i les úniques notícies que coneix són les que ha publicat la premsa local.

Confien que l’Alcalde, que manifesta que mantindrà contactes “al nivell més alt” amb Renfe per tal d’aconseguir una connexió més ràpida entre València i Gandia, tinga més èxit en les seues gestions que les obtingudes per a la reparació de l’’escala mecànica de l’’estació de ferrocarril de Gandia, que ja fa més d’un any que no funciona.

FACUND PUIG: “No siga que d’’ací a uns anys aconseguim la llançadera ferroviària de València a Gandia i després, una vegada arribats els turistes a la nostra ciutat, hagen de pujar les seues pesades maletes des de l’’andana a la part superior de l’’estació al llom.”

Davant la presentació del Pla de Dinamització de la platja realitzada la setmana passada per l’’Alcalde de Gandia, El BLOC-Verds vol fer públic els punts de vista següents:

Ens alegrem que d’’una vegada per totes l’’Ajuntament de Gandia haja sigut capaç de programar alguna activitat fora de la temporada d’’estiu per afavorir l’’arribada de turistes en l’’anomenada temporada baixa. La superació de la desestacionalització turística és un repte que tots els sectors implicats en la promoció turística de la nostra platja tenen plantejat.

El BLOC-Verds no pot fer una anàlisi rigorosa del pla que ara es presenta perquè el govern municipal de Gandia no s’’ha dignat a comunicar-li l’’existència d’’esta iniciativa en cap òrgan on té representació i les úniques notícies que coneix són les que ha publicat la premsa local.

Resulta simptomàtic que ni en la Comissió de Promoció Econòmica, celebrada la setmana passada, ni en el Patronat Municipal de Turisme, que ja fa quasi un any que no es reunix, s’’haja aportat cap detall sobre les línies bàsiques d’’este pla.

D’’altra banda, pel que fa als efectes beneficiosos que l’’arribada de l’AVE a València podria tindre per a la nostra ciutat, tal i com el Bloc-Verds va manifestar al Ple de l’’Ajuntament de Gandia celebrat la setmana passada, difícilment podrem gaudir dels beneficis de la disminució de la durada del trajecte ferroviari entre València i Madrid si no disposem de la doble via fèrria, una antiquíssima reivindicació dels gandians, entre Cullera i Gandia que possibilite el contacte directe, sense pràcticament parades, entre la capital valenciana i la nostra ciutat. I eixe desdoblament ara està en mans del govern de Rodríguez Zapatero realitzar-lo.

Esperem que el Sr. Alcalde, que manifesta que mantindrà contactes “al nivell més alt” amb Renfe per tal d’’aconseguir una connexió més ràpida entre València i Gandia, tinga més èxit en les seues gestions que les obtingudes per a la reparació de l’’escala mecànica de l’’estació de ferrocarril de Gandia que ja fa més d’un any que no funciona. No siga que d’ací a uns anys aconseguim la llançadera ferroviària de València a Gandia i després, una vegada arribats els turistes a la nostra ciutat, hagen de pujar les seues pesades maletes des de l’’andana a la part superior de l’’estació al llom.