El proper dissabte 20 de novembre, a les 11:00 h, a la Cafeteria El Mirall de la Marquesa (passeig de les Germanies, enfront de la casa de la cultura).
També pots participar des d’ací.

Des del BLOC JOVE, ens agradaria convidar-te a la trobada sobre política que hem titulat “Moya, tinc una pregunta per a tu!”. En ella, podràs fer-li les preguntes que consideres oportunes a Josep Miquel Moya, portaveu-regidor del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia; a Alícia Izquierdo, secretària comarcal del BLOC JOVE de la Safor-Valldigna; i a Fran Ferri, secretari general del BLOC JOVE i candidat amb Coalició Compromís.

Des de les joventuts valencianistes d’esquerres de la ciutat de Gandia creiem necessari aportar una nova manera de fer política que passe pel diàleg i la transparència. Una política que sorgisca de la ciutadania; i, en este cas, dels joves. Una altra manera de fer política, de baix cap a dalt. Els joves volem pegar-li la volta a la manera tradicional d’entendre-la.

Anima’t i fes-li totes les preguntes que has pensat tot este temps. Què et preocupa de la ciutat? Què li cal a la joventut de la ciutat i del país? Ens acompanyes i en parlem?

Serà el proper dissabte 20 de novembre, a les 11:00 h., a la Cafeteria El Mirall de la Marquesa. Passeig de les Germanies, enfront de la casa de la cultura).

Esperem la teua pregunta i la teua presència. Moltes gràcies.