Els econacionalistes han editat més de 10.00 futllets i estan reunint-se amb el veïnat de les zones afectades de la ciutat: “Les hem fetes a Corea, recentment al Grau i demà mateix a la platja”.

Josep M Moya recorda que el “tramvia ens costarà 4,1 milions d’euros a l’any (11.200 € diaris) durant 50 anys, en diners o en patrimoni municipal, tan se val. Eixes són algunes de les novetats del tramvia, que el govern amaga o vol contrarestar amb macrocampanyes farcides de mentides, i que el Bloc-Verds estem explicant a la ciutadania”.

Alerten també del greu impacte ambiental per l’existència de catenària aèria en pràcticament tot el traçat al Grau i la platja, així com la pèrdua de connectivitat amb la platja, en eliminar el servei d’autobús “o l’ocupació d’una zona verda per a tallers, cotxeres i centre de transformació…”.

Anna Miñana, número 5 de la llista electoral del BLOC-Verds i candidata pel Grau, assegura que el tramvia proposat pel govern no és ben acceptat per la ciutadania. “Nosaltres estem en contra d’este projecte de tramvia, perquè hi ha altres alternatives menys agressives, tant des del punt de vista mediambiental, com econòmic i que poden vertebrar molt millor la nostra ciutat”.