Orengo exclou l’oposició de la recepció al ministre de Sanitat sahrauí

Tot i això, els representants de l’oposició es reuneixen després amb la delegació.

El BLOC-Verds lamenta que els representants dels grups de l’oposició no hagen estat convidats a la recepció oficial que l’alcalde de la ciutat, José Manuel Orengo ha oferit aquest matí al Ministre de Sanitat del Poble Sahrauí.

Els econacionalistes consideren que aquest fet és una falta de respecte més als membres de la corporació municipal – a la ciutadania que representen – i a la delegació del Sàhara. És per això, que els portaveus de l’oposició s’han reunit posteriorment amb el Ministre per demanar-li disculpes i mostrar-li la seua col·laboració amb la causa del poble sahrauí, així com el suport als diferents projectes de cooperació que la nostra ciutat està desenvolupant als campaments de refugiats.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *