Per al BLOC-Verds el tallament de TV3 és un atac a la llibertat d’expressió i de comunicació

Els econacionalistes presenten una moció al plenari de l’ajuntament en què demanen, d’una banda, que la Generalitat permeta reprendre les emissions i anul·le les sancions imposades a Acció Cultural i, d’una altra, que s’inste el govern estatal a tramitar la Iniciativa Legislativa Popular en defensa de la reciprocitat entre les televisions valenciana, catalana i balear.

Recorden que el govern central incompleix la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries, “que va signar l’estat espanyol, i en la que es comprometia a garantir la llibertat de recepció de les emissions de ràdio i televisió en una mateixa llengua que es parle en diferents territoris, dins o fora del mateix estat”.

El portaveu del BLOC-Verds considera que és també un greu perjudici per al sector audiovisual valencià que veu retallat el seu espai potencial.

Josep Miquel Moya demana a la ciutadania que done suport a les mobilitzacions convocades per reclamar estes demandes.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *