El BLOC-Verds pretén fomentar l’agricultura ecològica i crear treball estable

El candidat Xavi Ródenas presenta una proposta d’utilitat i connectivitat de l’Alqueria de la Torre dels Pares, de la Basa Vivancos i dels seus terrenys.

Els econacionalistes consideren que la proposta del PSOE de fer-hi un camp de golf -i aplaudida pel PP- és il·legal, ja que contradiu la normativa de protecció dels Béns d’Interès Cultural. “La declaració de protecció de l’entorn per part de la Generalitat estableix amb claredat en el seu article 5 que s’han de preservar els usos agrícoles”.

La proposta es podria lligar amb un futur Museu Etnològic de la ciutat.

El candidat independent del BLOC-Verds, Xavi Ródenas, acompanyat pel cap de llista econacionalista, Josep M Moya, ha presentat aquest matí en roda de premsa la primera de les propostes de la formació en matèria mediambiental. Concretament, la que fa referència a la utilitat i la connectivitat de l’Alqueria de la Torres dels Pares, de la Basa Vivancos i dels seus terrenys.

Ródenas s’ha mostrat convençut que aquesta proposta podria representar un impúls important per a l’economia local, “doncs estaríem parlant de la creació de 300-400 llocs de treball estable i el naixement de 50-60 empreses”. I és que, a més a més, de l’ús social i públic, representaria un avanç en salut pública, “ja que s’ofertaria la quantitat suficient de productes ecològics que realment demanda la ciutadania”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *