El BLOC formalitza la candidatura de Gandia i de la resta de municipis de la comarca

La secretària d’Organització del BLOC de Gandia, Sandra Cardona, i el candidat a l’Alcaldia de Gandia, Josep M. Moya, este matí han presentat les candidatures davant la Junta electoral de Zona de Gandia.

Moya: “Afrontem amb molta il·lusió la campanya electoral, efectivament hui formalitzem les candidatures formades per homes i dones d’una contrastada solvència i reconeguts als seus àmbit professional. Hem dipositat molta confiança i esperem al mateix temps que la ciutadania confie en ells”.

Josep M. Moya a més confia a superar el bipartidisme amb l’ajuda dels membres d’estes candidatures.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *