Mut és incapaç de complir la seua promesa electoral de 2007.

Els econacionalistes comprovaren ahir com continuen alguns carrers en obres, els suposats parcs estan abandonats, hi ha tubs de la llum a l’aire… Recorden que el govern va anunciar fa més de dos anys que l’obra civil estava totalment acabada. Exigeixen la finalització de les urbanitzacions pendents a Gandia: Marxuquera, Kentuky i Rafalcaid.

Novament “una imatge val més que mil paraules”. El BLOC-Verds va tornar a comprovar ahir l’estat en què es troben les obres d’urbanització de Marxuquera, més de dos anys després que el responsable d’Urbanisme, Fernando Mut anunciara que l’obra civil estava finalitzada. “Volem que la gent traga les seues pròpies conclusions, per això pretenem que veguen les imatges d’alguns carrers oberts, espais abandonats que haurien de correspondre a parcs i zones verdes, vials per acabar, tubs de la llum a l’aire lliure com si foren escultures…”.

Els econacionalistes ha recordat que la darrera legislatura Fernando Mut va ser molt crític amb l’anterior responsable d’Urbanisme, Jaume Borràs “i ara ja fa quatre anys que les dirigeix ell. Durant aquest temps, el senyor Mut ha donat moltes dates d’acabament: primer en desembre de 2007, després l’estiu de 2008, mitjans de 2009… i ara hem tornat a demostrar que l’obra civil està inacabada”.

El BLOC-Verds ha demanat el govern que faça tots els esforços perquè s’acaben les urbanitzacions que encara estan pendents a Gandia: Marxuquera, Rafalcaid i Kentuky, perquè “la gent de Gandia ha costejat eixes urbanitzacions amb els seus diners i veu amb desesperació com no s’acaben mai”.