Un any més el BLOC commemora el dia del llibre amb els periodistes. Josep M.Moya i Lorena Milvaques els han agraït la seua tasca.

Milvaques: “el BLOC de Gandia venim celebrant una data tan significativa perquè és una magnífica forma de donar-li el valor que es mereix el llibre i la lectura, i perquè tenim l’oportunitat de promocionar els nostres autors locals i comarcals”.

Per la seua banda Moya ha dit que des del BLOC no volen perdre els bons costums i ha recordat que la tria d’enguany -Viure amb la senyora Parkinson, d’Ignasi Mora- és un producte que acaba d’eixir del forn i que el seu autor acaba de ser guardonat amb el Premi Abril.

Moya ha fet referència a la trajectòria de l’escriptor gandià i ha reiterat l’estima que li tenen pel seu permanent compromís amb el nostre país i per la seua coherència. A més ha destacat l’ús que en fa de l’humor per escriure i descriure -com diu el propi Mora-.

Quant al llibre, Moya ha afegit: “És un llibret- no una novel·la, ni un assaig, ni un dietari- que parla des de l’optimisme, una terrible malaltia, en un intent de desdramatitzar-la. Llegireu l’obra d’una tirada i, sempre, amb un somrís, o inclús una rialla, tot i la profunditat del tema”.

Ha aprofitat, també, per recordar que a la presentació del llibre membres de l’Associació de Malalts de Parkinson agraïren el treball i el to emprat per l’autor, i reconegueren que no era un llibre d’auto-ajuda però sens dubte suposava una alenada d’aire fresc i feien recomanable la seua lectura als malalts i familiars.

Per acabar, Moya, d’una banda ha donat l’enhorabona a Ignasi Mora i l’ha encoratjat a continuar amb eixe optimisme que el caracteritza, i d’altra ha felicitat i agraït el treball i la paciència dels mitjans.