‘Viure amb la senyora Parkinson’ d’Ignasi Mora és el llibre que el BLOC regala als mitjans

Un any més el BLOC commemora el dia del llibre amb els periodistes. Josep M.Moya i Lorena Milvaques els han agraït la seua tasca.

Milvaques: “el BLOC de Gandia venim celebrant una data tan significativa perquè és una magnífica forma de donar-li el valor que es mereix el llibre i la lectura, i perquè tenim l’oportunitat de promocionar els nostres autors locals i comarcals”.

Per la seua banda Moya ha dit que des del BLOC no volen perdre els bons costums i ha recordat que la tria d’enguany -Viure amb la senyora Parkinson, d’Ignasi Mora- és un producte que acaba d’eixir del forn i que el seu autor acaba de ser guardonat amb el Premi Abril.

Moya ha fet referència a la trajectòria de l’escriptor gandià i ha reiterat l’estima que li tenen pel seu permanent compromís amb el nostre país i per la seua coherència. A més ha destacat l’ús que en fa de l’humor per escriure i descriure -com diu el propi Mora-.

Quant al llibre, Moya ha afegit: “És un llibret- no una novel·la, ni un assaig, ni un dietari- que parla des de l’optimisme, una terrible malaltia, en un intent de desdramatitzar-la. Llegireu l’obra d’una tirada i, sempre, amb un somrís, o inclús una rialla, tot i la profunditat del tema”.

Ha aprofitat, també, per recordar que a la presentació del llibre membres de l’Associació de Malalts de Parkinson agraïren el treball i el to emprat per l’autor, i reconegueren que no era un llibre d’auto-ajuda però sens dubte suposava una alenada d’aire fresc i feien recomanable la seua lectura als malalts i familiars.

Per acabar, Moya, d’una banda ha donat l’enhorabona a Ignasi Mora i l’ha encoratjat a continuar amb eixe optimisme que el caracteritza, i d’altra ha felicitat i agraït el treball i la paciència dels mitjans.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *