El BLOC-Verds demana el vot útil als descontents amb el PSOE, als qui no desitgen un govern del PP i als qui volen canviar el sistema

Els veritables protagonistes són els ciutadans que, diumenge, dipositaran el vot per dir-los als uns i als altres que ja està bé, i amb el Bloc-Verds-Compromís, trencaran la baralla del bipartidisme.

JOSEP M MOYA: “Als “indignats” que observen amb simpatia que, per fi, la ciutadania sembla despertar. A tots ells, els diguem que amb Bloc-Verds-Compromís poden participar d’eixe canvi. Sabem que potser no complim totes les seues expectatives. Però ni PP ni PSOE poden exigir cap oportunitat, perquè són els qui han establert este sistema i volen perpetuar-lo”.

Els econacionalistes celebren la festa de tancament de campanya, a les 9 i mitja de la nit, a la plaça dels Coloments amb un sopar-mítin. Tot seguit, a les 11 de la nit, hi haurà un concert dels grups La Raíz, Skarotats i Escak Al Rei.
El Bloc-Verds-Compromís, ha volgut donar les gràcies aquest matí a tots els ciutadans i les ciutadanes que han escoltat les seues propostes, així com als qui han col·laborat amb ells i als qui han decidit donar-los el seu suport.
Però els econacionalistes han llançat un missatge també “als qui encara no ho han fet, als qui no s’han decidit o pretenen votar en blanc, als descontets amb el PSOE i Orengo, pel seu despilfarro i les seues polítiques de dreta. I als qui, com nosaltres, no desitgen cap govern del PP perquè no confien en els seus dirigents ni en les seues polítiques.”

El candidat del BLOC-Verds Compromís també s’ha dirigit als descontents amb el sistema polític: “als qui creuen que podem canviar les coses, als qui volen que es canvien les coses. Als “indignats” que observen amb simpatia que, per fi, la ciutadania sembla despertar. A tots ells, els diguem que amb Bloc-Verds-Compromís poden participar d’eixe canvi. Sabem que potser no complim totes les seues expectatives.”

Per a Josep Miquel Moya ni PP ni PSOE poden exigir cap oportunitat, perquè són els qui han establert este sistema i volen perpetuar-lo. I els qui, amb les seues actituds, “amb les seues mentides i el seu menyspreu per la ciutadania ens han conduït a esta situació de descrèdit de la política.”

Asseguren haver assistit a una campanya gens democràtica, on amb el seu “immoral desplegament de mitjans i diners”, només PP i PSOE semblaven protagonistes. “Però els veritables protagonistes són els ciutadans que, diumenge, dipositaran el vot per dir-los als uns i als altres que ja està bé, i amb el Bloc-Verds-Compromís, trencaran la baralla del bipartidisme.”

En aquest sentit consideren que l’abstenció o el seu vot en blanc, beneficiaran als de sempre, mentre que el seu vot per a Bloc-Verds-Compromís serà útil:

– Útil per paralitzar el projecte del tramvia i sotmetre’l a un referèndum popular

– Útil per realitzar una auditoria i que es conega la situació econòmica municipal

– Útil per no construir ciutats olímpiques mentre tots els nostres xiquets no estiguen en escoles dignes, els nostres majors no tinguen residències o els nostres jòvens no puguen accedir a un treball i una vivenda digna.
I un darrer missatge: “el diumenge també ens juguem el futur del País Valencià. I fem una crida a tots aquells que no volen 4 anys més de govern del PP. Sabem que, desgraciadament, les enquestes diuen que no podrem fer-los fora.”
I és que asseguren que la major alegria que li podríen donar al Sr. Camps seria que Compromís no entrara en les Corts i que no haguera de suportar les úniques veus que l’han denunciat i que realment li molesten, les veus d’Enric Morera o de Mònica Oltra. “Tan se val que el PSOE traga un diputat més o menys; però no és el mateix que Compromís, que Mònica Oltra no estiga en les Corts. I això pot dependre d’un vot, d’un únic vot: demanem als qui no volen que això passe que no siga per culpa del d’ell.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *