El BLOC-Verds se solidaritza amb el moviment 15-M

El BLOC-Verds dóna suport a les concentracions cíviques que de forma pacífica estan desenvolupant-se aquests dies a les places de moltes ciutats arreu de l’Estat.

Nosaltres considerem que els partits polítics hem d’escoltar el clam contra aquesta democràcia desnaturalitzada, que entre totes i tots hem construit a esquenes de la ciutadania que, legítimament, amenaça amb dir prou.

Considerem que ni PP ni PSOE poden exigir capa oportunitat, perquè són els qui han establert este sistema i volen perpetuar-lo. Amb les seues actituds, amb les seues mentides i el seu menyspreu per la ciutadania ens han conduït a esta situació de descrèdit de la política.

La gent ha ocupat el carrer i això és una reacció lloable que mereix la comprensió i el suport de la ciutadania en conjunt.

No obstant això, la intenció del BLOC-Verds és respectar l’esperit cívic de la protesta coneguda com a moviment del 15-M. Per aquesta raó, cap representant polític assistirà hui a la concentració organitzada, a les 20 hores, davant l’Ajuntament de Gandia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *